bik u 2020. godini , pta Vas očekuje

Bik u 2020. godini, šta su Vam zvijezde pripremile

Bik u 2020. godini , sudeži po zvijezdama imat će vrlo stabilnu godinu. Glede finansija 2020. godina za Bika biti će vrlo stabilna ukoliko izaberete prave savjetnike i saradnike i budete čvrsto vjerovali u svoj cilj. Budete li imali imalo sumnje u to što ste započeli, gotovo je zagarantovano da nećete uspjeti.

Najproduktivniji period u 2020. godini za bika jeste od kraja marta do početka maja, tada mars napreduje, i trebate uložiti dosta energije šta god da radite , sigurno će se isplatiti.

Karijera i posao u 2020. godini

Kao što smo naveli vaše finansije će u 2020. godini biti stabilne.Ne očekujte previše, mala je šansa da se obogatite. Ali uz disciplinu i rad ćete sigurno napredovati na tom polju, trud i zalaganje će Vam se isplatiti. Na taj način bi mogli riješiti neki dug ukoliko ga imate. Nemojte ulagati u nešto veliko , jer Vam se lako može obiti o glavu.

U 2020. godini proljeće je vaš period promjena, možda ćete željeti promijeniti posao, ili neki hobi pretvoriti u način za zaradu. Uglavnom taj period , pogotovo od kraja marta do početka maja će biti idealan za Vas.

Ljubav i bik u 2020. godini

Ljubavni život bika u 2020. godini će se poprilično stabilizovati. Uskladit ćete svoje i partnerove potrebe, neće biti puno tenzija i pritiska, posvetit ćete se i uživati punim plućima. U ovoj godini ćete zaista shvatiti šta zapravo želite od odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, 2020. godina je idealna godina da poradite na vašim zavodničkim vještinama, vjerujte u sebe i uspjeh je zagarantovan.

Zdravlje bika u novoj godini

Koliko je bitno da donesete prave odluke sa finansijama ove godine, još je bitnije donijeti prave odluke kada je u pitanju zdravlje ove godine. Da bi ostali zdravi, neophodno je da uvedete trening kao redovnu obavezu u 2020. godini. Pored toga vrlo bitnu ulogu igra i ishrana, pazite šta i koliko jedete. U 2020. godini Vam prijeti gojaznost ukoliko se previše opustite. Za vas će pravi izazov biti održati idealnu težinu u 2020. godini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *