GODINAMA JOJ JE KRVNA SLIKA BILA LOŠA: Napravila je OVAJ NAPITAK i riješila zauvijek svoj problem, DOKTORI NISU VJEROVALI

GODINAMA JOJ JE KRVNA SLIKA BILA LOŠA: Napravila je OVAJ NAPITAK i riješila zauvijek svoj problem, DOKTORI NISU VJEROVALI.

danas vam donosimo recept za vitaminsku bombu, a koji je dokazano dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opšte krvne slike.

Potrebno vam je:

  • 200 ml meda
  • 200 gr jezgra oraha
  • 200 gr suhog grožđa
  • 200 ml soka od šargarepe
  • 200 ml soka od cvekla
  • 2 limuna

Postupak pripreme:

Operite 2 limuna. Rasjecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litar. U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cvekle i sok od cijeđene šargarepe. Promiješajte.

Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljevene orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobićete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese. Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru. Uzimajte tri puta dnevno po 1 kašičicu prije jela.

Zaista pomaže čak i ljudima koji godinama pate.

Još korisnih recepata i savjeta za prirodno liječenje skoro svih bolesti pogledajte na našoj facebook stranici izaberi zdravo, dajte nam savjete , sugestije, ili u komentaru ostavite probleme koje imate, pa ćemo pokušati za Vas pronaći lijek.

Izvor: ljekoviticajevi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *