strijelac u 2020. godini horoskop

Strijelac u 2020. godini, šta su Vam zvijezde pripremile

Strijelac će u 2020. godini osjetiti visoku dozu samopouzdanja, što će mu omogućiti da isproba sreću na mnogim životnim poljima.Osjetiti ćete i potrebu da riješite probleme s kojima se niste mogli nositi prošle godine.

Strijelci uglavnom imaju mnogo dobrih osobina , ali tu je i par loših koje doprinose definisanju njihovog karaktera. 2020. godina će biti godina kada strijelci moraju donijeti mnogo važnih odluka. Biti ćete društveni i otvoreni za sticanje novih prijateljstava, ali ne dozvolite da to ohladi već postojeće odnose sa bitnim ljudima u vašem životu.

Doživjet ćete i promjene u načinu komuniciranja s ljudima, i u odnosima sa nekim prijateljima i porodičnim vezama.

Posao i karijera strijelca

Ove godine ćete ostvariti napredak na polju karijere. Ukoliko uložite dovoljno truda , približit ćete se poslovnom cilju, i imat ćete viće prihoda. Dakle trud će Vam se isplatiti , samo ga trebate uložiti.

Godina će biti vrlo povoljna i ako želite da pokrenete vlastiti biznis ili želite da promijenite posao. Kada je karijera i novac u pitanju , za sve što se odlučite biti će praćeno srećom.

Strijelac i ljubav u 2020. godini

U 2020. godini željet ćete promjenu tempa ljubavnog života,bez obzira na Vaš status. Ukoliko ste sami 2020. godina pogodna je da počnete tragati za pravom osobom.Ako se to desi , vjerovatno će biti sa nekim koga ne poznajete prije nego sa prijateljem ili prijateljicom.

Ako imate vezu, ova godina bi mogla biti period raskida ukoliko bilo šta ne štima. A ako sve u vezi štima onda bi je trebali odvesti na viši nivo.

Zdravlje strijelca

U proljeće ćete osjetiti manjak energije, pogotovo početkom , a krajem proljeće bi se trebali oporaviti.Vaše zdravlje će biti kontrolisano duhovnim stanjem, ukoliko budete mentalno jaki sasvim sigurno ćete biti i fizički. Pazite i na ishranu, planski unosite hranu u svoj organizam, trenirajte kako bi bili spremni za nadolazeće izazove.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *