vaga u 2020. godini šta su vam zvijezde rekle

Vaga u 2020. godini, šta su Vam zvijezde pripremile

Vaga će u 2020. godini imati lakši život nego što je to navikla. Imat će manje obaveza i odgovornosti, posvetit će više vremena na stvari koje voli i želi raditi nego do sada. 2020.godina je idealna da se posvetite sebi i ispunjavate svoje hirove.

U 2020. godini djeca igraju važnu ulogu u životu vage , to može značiti prinovu ukoliko ste stupili u brak. 2020. godina za vagu je godina lijepih odnosa i novih veza, i to veza na svim područjima: ljubavne, poslovne, porodične.

Karijera i posao za Vage

Vage će u 2020. godini imati potrebu da rade više nego u prošloj godini. Ali će imati i više vremena za sebe i svoje hobije, jer će se trud i rad brzo isplatiti.

Kada govorimo o finansijama, u ovoj godini imat ćete par velikih troškova. Ali manji troškovi koji će se stalno ponavljati ostavit će šupljinu u vašem budžetu. Zvijezde Vam savjetuju da maximalno štedite kada najviše imate. Ali nemojte brinuti, u 2020. godini biti ćete jako kreativni i inovativni što će uroditi plodom i osigurati Vam dugoročnu stabilnost. Nova poslovna partnerstva su ključ uspjeha za Vas.

Vaga u ljubavi

U 2020. godini postoji vrlo mala šansa za remećenje odnosa sa voljenom osobom, i vrlo velika šansa za harmoniju, sklad i stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Ako niste u vezi , ne ulazite u odnose s nekim ako niste sigurni da ćete biti sretni, ako ne vidite budućnost s tom osobom.

Za vrijeme pomračenja u martu, moglo bi doći do razočarenja u odnosima, ali je do Vas koliko ćete pustiti da Vas te promjene dodirnu i poremete Vaš unutarnji mir. Vodite računa o sebi i pokušajte na sve načine podići Vaše samopouzdanje.

Zdravlje za vagu

U ovoj godini trebali bi posebnu pažnju posvetiti svom zdravlju. Prvih par mjeseci u godini biti ćete puni energije , taj period morate iskoristiti. Opšte je poznato da su vage lijene kada je u pitanju treniranje, ali ćete ove godine morati trenirati i zdravo se hraniti ukoliko ćelite ostati zdravi. Suzdržite se od slatkog i masnog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *