Kontakt

Kontakt informacije preko kojih možete doći do nekoga od administratora na web portalu su:

E-mail

dominantni.com@gmail.com je mail na koji nas možete kontaktirati u bilo koje doba dana.

Telefon

066385773445 je kontakt telefon na koji smo dostupni svakim rednim danom u periodu od 07,00-15,00 sati

Adresa

Krečanska bb , Tuzla

Zabranjena je bilo kakva zloupotreba kontakt informacija naseg portala.

Podsjetit ćemo Vas na uslove korištenja portala dominantni.com:

Pravila (privacy policy)

Korištenjem internet portala dominantni.com , automatski prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni redovno čitati uslove korištenja, te se smatra da su svi korisniciovog portala upoznati sa uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti.

Niti jedan dio ovog portala , ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

Prava autora

Cijeli sadržaj na stranici dominantni.com zaštićen je autorskim pravima. Bilo koja vrsta korištenja sadržaja, kao npr: prodaja, distribucija, kopiranje, moguća je isključivo uz saglasnost ovog portala . Neovlašteno korištenje gore pomenutog, podložno je tužbi.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, može obavijestiti internet portal dominantni.com.

Vanjski linkovi

Internet portal dominantni.com može sadržiti linkove drugih web portala, uz uredno imenovanje izvora. Obzirom da te web stranice nisu pod kontrolom našeg portala, isti ne odgovara za sadržaj pomenutih.

Reklama

Web portal dominantni.com ne snosi odgovorsnost za kvalitet , istinitost sadržaja reklamnih poruka na ovom portalu, obzirom da sponzori nisu u vlasništvu ovog portala .

Također, ovaj internet portal zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Obaveze korisnika

Internet portal dominantni.com ne kontroliše podatke koje razmjenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i porijeklo tih podataka. Naš portal ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih podataka.

Korisnici ovog portala dužni su da se pridržavaju sljedećih pravila:

ZABRANJENO JE:

– objavljivanje, slanje i razmjena podataka i sadržaja koji krše zakone države Bosne i Hercegovine i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, prijeteći i vulgarni,
– lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica,
– distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima,
– namjerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spamwarezspyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmijeniti ili proslijediti tuđe podatke,
– prikupljanje, čuvanje i distribucija privatnih podataka korisnika/članova internet portala dominantni.com.

Internet portal dominantni.com zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korištenja, kao i zabranu (privremenu ili trajnu) korištenja usluga internet portala dominantni.com korisnicima koji su prekršili uslove korištenja.https://www.facebook.com/Vasa.Bio.Medicina/