Čaj od kamilice imaće bolje dejstvo ako ga ispijete ovako – dodaju mu se dva sastojka a važno je šta ćete uraditi sljedeće da bi imao efekat na želudac!

Čaj od kamilice jedan je od najblagotvornijih koje možemo imati u kućnoj apoteci, jer rješava brojne probleme kao što su nesanica, stomačne tegobe, nadimanje, gasovi… Srpski travar i novinar Momčilo Antonijević podelio je neobičan način za korišćenje čaja od kamilice u rješavanju stomačnih problema.

“Kamilica se toplo preporučuje svima koji imaju probleme sa želucem”, navodi on na svom blogu i dodaje da je kamilica odlična preventiva tokom sezone virusa jer djeluje antiseptično i podstiče organizam da stvara bijela krvna zrnca.

Napravite čaj od jednakih količina kamilice, nane i matičnjaka. Popijte šolju ovog čaja u malim gutljajima, a onda lezite.

“Poslije ispijenog čaja treba leći par minuta na leđa, pa se okrenuti na lijevi, pa na desni bok i na kraju dva minuta ležati na stomaku. Na taj način se ispiraju svi zidovi želuca”, objasnio je on na blogu “Snaga bilja”.

izvor: Portal Novosti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here